recenze

Robotragedy 2: Countdown To Doomsday

Robotragedy 2: Countdown To Doomsday

Právě dnes vám přinášíme skvělé pokračování titulu Robotragedy, které je ještě delší a napínavější, než jeho předchůdce. V několika desítkách lokací bude vaším úkolem sesbírat pět kousků krystalu a zabránit tak zkáze, jež hrozí celému světu.
Původní Robotragedy jsme vám přinesli včera. Jednalo se o počin, kde se v hlavní roli představil sympatický robot Toby, který měl za úkol osvobodit se z komplexu a poté zachránit svou vysněnou lásku. To se mu i podařilo a začali žít společný život.

V duchu finiše předchozího dílu se nese i dnešní pokračování, které ale celou dějovou linii posouvá mnohem dále. Jakožto velmi schopný jedinec jste předvolán před radu starších a dostanete jeden jediný úkol – zabránit zničení světa, která vám bohužel hrozí. Toho pak docílíte sesbíráním celkově pěti krystalů, které musíte složit dohromady a ve vhodný okamžik použít. Nic více, nic méně. Pokud si myslíte, že hru trápí stejný neduh jako předchůdce – slabší délka, pak vás musím vyvést z omylu, protože zde se autor opravdu činil a hrací doba velmi pěkně vzrostla. Vtípků ani zajímavých situací pak rozhodně neubylo a opět se budete bavit po celou dobu. Obtížnost je pak poměrně vyrovnaná.

Závěrem musím říci, že svému předchůdci titul ostudu rozhodně nedělá a lze říci, že ho i svou kvalitou převyšuje. Velikost archívu sice stoupla, ale musím říci, že je to naprosto skvěle využité místo. Co více si tedy přát?

stáhnout hru
artman

autor
/ artman

Skóre

90 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

Pavlínka2C

Pavlínka2C | 21.02.15 v 09:30

někdo může za všechny problémy světa a někdo od nich pomůže

kikina | 12.03.07 v 14:47

dostanu se do musea, seberu z koruny diamant, a nevím co mam dálat dál. ten červený kámen nemohu sebrat.

Sie | 01.08.06 v 08:47

Prosím, prosím jak se zprovozní magnet a teleskop.
Dík

KaiN | 22.07.06 v 09:50

Pokud už máš aktivní bombu, tak ji použij u vodopádu, aby voda mohla téct kanálem k muzeu.

sluniczko | 21.07.06 v 11:27

nemůžu se dostat do čtvrté lokace. mám u sebe recorder,
zrcadlo,kus sendviče, kladivo, háček, kovový kus, zlatou minci,a aktivní bombu. jak dál?


galerie

Robotragedy 2: Countdown To Doomsday Robotragedy 2: Countdown To Doomsday Robotragedy 2: Countdown To Doomsday Robotragedy 2: Countdown To Doomsday Robotragedy 2: Countdown To Doomsday

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce