recenze

Roast Mother Goose

Roast Mother Goose

Byla jednou jedna mladá slečna, která ze všeho nejraději nosila červený sexy komplet a spoustu svého volného času trávila návštěvou babičky s chatrným zdravím a vysokým věkem. Ale co to? Již nachystaný košík plný dobrot zmizel…

Co takhle se trochu porozhlédnout po lese a pokusit se nalézt předmět, jenž neoddiskutovatelně patří k Červené karkulce?

Kdyby tak stačilo najít jen ten kus spleteného proutí. Ale tak jednoduché to nebude. Z Karkulky už je velká slečna, a tak se s tím dokáže vypořádat sama. Stačí jí k tomu pořádně vyzpovídat mnoho postav, přičemž není vyloučeno, že vám některé budou povědomé. Dále také budete muset sbírat předměty, pečlivě je zkoumat a zjišťovat, co by se s nimi tak dalo dělat. Bohužel objekty nejsou označovány popiskem, což způsobuje občas obtížnou lokalizaci. Přestože je herní svět rozlehlý, nestane se, že byste v něm výrazněji bloudili a mnohdy k rozvoji dění stačí s někým promluvit, či projít na další obrazovku.

Hra má povedenou grafiku, ale musím říct, že mezi adventurami existují i lepší tituly. Na druhou stranu by se daly ale najít i horší a zde se pobavíte při nějaké té hlášce nebo zjevení známé postavy.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

lulu | 26.09.07 v 19:05

Jak se to zapina


galerie

Roast Mother Goose Roast Mother Goose Roast Mother Goose