recenze

Reversion - The Escape

Reversion - The Escape

Probouzíte se s amnézií v nemocnici v roce 2035 a zjišťujete, že Buenos Aires bylo po postapokalyptickém výbuchu izolováno neznámou militantní skupinou od zbytku země. Máte před sebou hodně práce, ale v první řadě se musíte dostat z pokoje…
Reversion – The Escape je prvním dílem chystané trilogie point-and-click adventury, pocházející z dílny nezávislého argentinského vývojářského studia 3f Team. Fanoušky žánru potěší především tolik oblíbenou ručně malovanou 2D grafikou, která je v tomto případě velmi precizní a vyznačuje se hlavně početnými aktivními místy. K nim náleží samozřejmě i komentář, jenž už tak bohatý není, ovšem co se týče freeware her, opět patří spíše ke špičce. Mluvené slovo je ve španělštině, ale autoři k němu připojili anglické popisky.

Vzhledem k dost nenáročnému slohu je hra Reversion srozumitelná i pro slabší angličtináře a začínající hráče a k této skutečnosti přispívají i velmi logické hádanky a puzzly, které i vzhledem k náročnosti nevedou hráče k frustraci, jelikož ani zdaleka nepřekračují hranice absurdity. Po všech stránkách jde o velmi vyvedenou hru a díky tomu se až nechce věřit, že je zdarma. Doporučuji.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

Petulinda

Petulinda | 14.11.17 v 23:31

text příspěvku

PavelH

PavelH | 07.10.16 v 09:58

Dobrá hra.

Iveta111

Iveta111 | 14.08.16 v 00:15

Hezká hra, škoda že neumím španělsky

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 02.08.16 v 12:37

vypadá hodně zajímavě


galerie

Reversion - The Escape Reversion - The Escape Reversion - The Escape

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce