recenze

Quiero Morir (I want to die)

Quiero Morir (I want to die)

Robot s lidskou duší? V takovém případě se někde musela stát chyba. Jako výhodu to však Max-V2000 nechápe a vydává se najít svého stvořitele na podivnou planetu, aby ho zbavil jeho výjimečnosti. Nic ale nejde podle plánů, a tak nedobrovolně přistanete v hornaté oblasti bez funkční mapy.
A jak už to tak u adventur bývá, jeden problém střídá druhý a kromě hlubokých myšlenkových pochodů se budete muset také soustředit na lehce přehlédnutelné titěrné objekty.

Nedá se svítit. Se všemi svými potížemi i vnitřní rozpolceností, ze které vede východisko pouze skrze smrt, se musíte vypořádat sami. Je nutné okolí bedlivě prozkoumat, sesbírat všechny možné předměty i přes protesty právoplatných vlastníků a tělem i duší se zúčastnit mnoha rozhovorů s lehce podivnými obludkami, které obývají toto různorodé prostředí. Všechny potřebné indicie již byly odhaleny a vám nyní nezbývá nic jiného, než za pomoci svého rozumu vypátrat vašeho stvořitele. Jestliže nemáte trpělivost a nesnášíte takzvané zákysy, hra vám k srdci nejspíše nepřiroste. Na druhou stranu je pocit z vyřešené hádanky k nezaplacení.

V žánru adventur lze jen stěží vymyslet něco nového a neotřelého. Naštěstí i dnes existuje mnoho kvalitních titulů pro všechny příznivce těchto klasických her.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

shimbo | 13.03.08 v 07:40

ako mam dat ingrediencie dohromady, s tym zelenym som sa rozpraval, no posledna otazka je nezodpovedana, musim ocistit kus toho disku s nejakym textom, ako dalej?


galerie

Quiero Morir (I want to die) Quiero Morir (I want to die) Quiero Morir (I want to die) Quiero Morir (I want to die)

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce