recenze

Project Xenophobe

Project Xenophobe

Adventury se odjakživa těší nebývalé popularitě. Důkazem může být i fakt, že se s novými přírůstky do adventurní rodinky setkáváme poměrně často. Dalším v řadě je Project Xenophobe.
Project Xenophobe však nepatří mezi obyčejné adventury, které většinou pojednávají o osudech hrdinů, jejichž jediným posláním je záchrana světa. Naopak – hrdinou této hry je řadový voják. Zbraně se ale ke slovu dostanou jen minimálně, přeci jen v adventurách bude zapotřebí víc než rychlý reflex šedá kůra mozková.

Náš hrdina byl svými nadřízeným vybrán jako pokusný králík, jenž má být vyslán do vesmíru. To se mu samozřejmě nelibí, a tak se vzbouří. Nemusíte se bát, že bych vám prozradil, jak to nakonec dopadne. Jen napovím, že se do vesmíru nakonec podíváte a navštívíte hned několik planet. Těšit se však mohou také milovníci naší matičky Země, kde se odehraje celá první část hry. Jednotlivé logické hádanky jsou tak akorát složité, autoři to s nimi nijak nepřeháněli, a tak si může zahrát prakticky každý. S blížícím se koncem ovšem začne pořádně přituhovat, náročnější hráči si tím pádem přijdou na své také. K plusům hratelnosti musíme přičíst také dlouhou hrací dobu a především tři různé konce. Záleží totiž na tom, jak se k té které postavě budete chovat. Můžete skončit jako bezpáteřní týpek, či miláček, který by nedokázal ublížit ani mouše.

Hra neztrácí ani po audiovizuální stránce. Grafika je sice zastaralá, zase natolik to ale nevadí, zvuky jsou naopak výborné a skvěle doplňují atmosféru. Není tedy co řešit: pokud hledáte kvalitní adventuru, Project Xenophobe je pro vás tou pravou.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

Czert | 04.05.06 v 21:15

byl by tu nekde navod ?


galerie

Project Xenophobe Project Xenophobe Project Xenophobe Project Xenophobe Project Xenophobe

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce