recenze

Principles of Evil

Principles of Evil

Hlavní hrdinka dnešního kousku má jeden sen – přeje si být nejošklivější holka široko daleko. Celkové prvenství jí ale kazí jedna osoba, s čímž se naše hlavní postava nehodlá rozhodně smířit. A tak se dnes rozjede menší pátrací akce.
Tou osobou, která to všechno kazí, není nikdo jiný než Baba Jaga, která už dokázala zkřížit plány nejedné pohádkové postavě. Naše hrdinka se ale rozhodla, že se vydá na strastiplnou cestu a tuto paní se pokusí vyhledat a řádně si s ní promluvit. Cesta k ní ale nebude vůbec snadná, a tak budete muset velice snažit. Pokud přesto nějakým způsobem zakysnete, neváhejte využít autory připravený návod. Co se technického zpracování týče, pak musím říci, že po této stránce hra rozhodně neztrácí. Jistě vás tedy potěší zajímavá grafická stránka a slušné dialogy. Zajímavou složku pak tvoří interface ve stylu Sierra her. Hlavní nevýhodu vidím ale v délce, což bohužel nezachrání ani místy větší obtížnost. Patříte-li ale mezi fanoušky žánru, pak byste si ale neměli tento kousek nechat ujít.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

Pizzazz | 24.06.07 v 19:12

Dlouho jsem na této stránce hledala adventuru která by mně bavila na 100% a našla sem ji. Tohle je fakt super hra...pro holku jako jsem já - ideální !!!


galerie

Principles of Evil Principles of Evil Principles of Evil

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce