recenze

Potatoman's Little Adventure

Potatoman's Little Adventure

Také rádi pomáháte starým lidem? Pokud ano, pak jste na tom podobně jako malý náctiletý „brambůrek“, který se rozhodne pomoct svojí babičce. Ta se cítí strašně zle a jediné, co jí může pomoct jsou jakési malé větvičky s kouzelnou mocí. Vy, jakožto hodný vnuk, nenecháte svoji příbuznou ve štychu, sbalíte si svých pár hlízek a vydáte se na cestu.
To by ale nebyla žádná adventura, kdyby se hned zpočátku neobjevily nějaké ty problémy.

Všechny problémové záležitosti se řeší kombinováním a sbíráním věcí a plkáním s postavami. Ty vám vesele vznášejí své neskromné požadavky, aniž byste zpočátku věděli, jak jejich přání vyplnit a tím se posunout blíže k cíli. K úspěchu vám v této hře nepomůže jen bystrý mozek a selský rozum, ale také trpělivost a schopnost systematicky zkoušet různé možnosti a kombinace, jež by mohly vést k vyřešení hádanky. Jiná možnost vám totiž ve hře ani nezbude. Tato místa významným způsobem navyšují herní dobu, protože jinak by hra nebyla nikterak dlouhá. Nejspíš i proto chybí možnost si ji kdykoli uložit, neboť při opakovaném hraní se velmi záhy dostanete tam, kde jste skončili posledně.

Hra vskutku nelže, když má v názvu „malé dobrodružství“. Kdyby zde nebyl kladen takový důraz na náhodu, ale naopak více na počet lokací a předmětů, celé dílko by bylo rozhodně zábavnější. Nakonec doporučuji neodklepávat prvotní dění a zápletku.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =


galerie

Potatoman's Little Adventure Potatoman's Little Adventure

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce