recenze

Pirate Fry 2: The Hand of Anturus

Pirate Fry 2: The Hand of Anturus

Ač nejste ten typ piráta plavícího se na nějaké kocábce za pokladem, který kdosi viděl naposled před více jak sto lety a jeho polohu zná jen přibližně, neznamená to, že můžete vyspávat až do oběda a nikdo vás nebude rušit. Ba právě naopak. I na souši bude problémů dost a dost.
Tentokrát se kromě vašich mozkových závitů uplatní i odhad a schopnost přesně mířit.

Celé město čeká na vaše nápady a na to jak vyřešíte jejich problémy. Současně s tím se však odvíjí jeden velký nekalý plán za vašimi zády a máte být jeho součastí. Ke správnému postupu vám dopomohou předměty, které jednoduše někde najdete nebo si je „vypůjčíte“ od „dobrých přátel“. Někdy ovšem musíte podstoupit krátkou minihru, pokud toužíte získat danou věc. Takže se těšte na házení nožů do terčů nebo střílení. V nekonečném počtu rozhovorů s obyčejnými lidmi, majitelem pohřebního ústavu i skřítkem se jistě dozvíte mnoho užitečných informací, ale na můj vkus jsou tyto dialogy až příliš zdlouhavé.

Hra je oblečena do grafického kabátku připomínající zlatou éru tohoto žánru. Tejně tak nechybí ani humor a vtip. A jak se na dobrou adventuru sluší a patří, zásekovým místům nejspíš také neujdete.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =


galerie

Pirate Fry 2: The Hand of Anturus Pirate Fry 2: The Hand of Anturus Pirate Fry 2: The Hand of Anturus

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce