recenze

Ozzie and the Quantum Playwright

Ozzie and the Quantum Playwright

Školnímu divadlu hrozí zavření a vy jste jediní, kdo tomu můžete zabránit. Bude potřeba přesvědčit ředitele, aby změnil názor. Celá situace se ovšem začne velmi rychle komplikovat a bude potřeba povolat nějakou výraznou postavu. Nejlépe z minulosti…
Adventury od společnosti Lucas Arts vždy patřily k tomu lepšímu, co kdy spatřilo světlo světa. Není se proto čemu divit, že se stávají velmi častým námětem pro remake nebo pro zcela nové fanouškovské pokračování. Takový Maniac Mansion Deluxe či nedávný Night of a Hermit jistě mluví za vše. Dnes tu máme něco podobného. Nejedná se o žádnou hru na klasický námět, ovšem jemná inspirace již zmíněnými adventurami Lucas Arts je znát.

Nejprve pár slov k příběhu. Pokles veřejného mínění je věc rozhodně nepříjemná. Právě to potkalo střední školu v jednom malém městečku. Ta se v očích veřejnosti propadla z prestižní pozice na místo téměř úplného outsidera. Místní ředitel společně se svými asistenty dospěje k řešení, že se z toho můžou vzpamatovat tím, že nechají vystavět zcela novou budovu, nazvanou Quantum Playwright, aby nahradila místní divadlo. To se samozřejmě nelíbí mnoha lidem, zejména studentovi Ozziemu a jeho přítelkyni, jež právě v tomhle divadle pracuje. Vaším úkolem tedy bude tomu všemu nějakým způsobem zabránit a jak jistě tušíte, nic nebude tak jednoduché, jak se na první pohled může zdát. Celková obtížnost je poměrně příjemná, všechny úkoly mají své logické opodstatnění a neměl by tedy být problém dostat se na konec bez větších problémů. Přesto jsme pro vás opět připravili kompletní návod!

V úvodu jsem zmiňoval prvky z adventur od Lucas Arts. Jedná se například o vtipné dialogy a humorné situace. I přes to všechno má bohužel hra několik slabších míst. Jedním z těch největších je místy komický pohyb hlavního hrdiny. Vadit může i poněkud větší velikost archívu. Pravdou ale je, že se zase o nějakou přehnanou velikost nejedná. Mám-li to nějak pěkně uzavřít, pak vězte, že Ozzie and the Quantum Playwright je kvalitní, vtipná a dobře hratelná adventura, která by ve vaší sbírce rozhodně neměla chybět.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

Murray | 30.06.07 v 13:27

Mne robi presne to iste...a este pred pol rokom ked som to hral tak to islo normalne.

Dragoster | 21.10.05 v 20:03

To vím ale jak tu hru potom mám SPUSTIT, vy chytrolíni...

Hu | 21.10.05 v 18:06

Neposilat :-)

Dragoster | 21.10.05 v 17:23

Když se pokouším spustit hru, naskočí mi akorát úvodní obrazovka (autoři PRESENT) a pak mi hra spadne s windowsáckým oknem Poslat zprávu o chybách/Neposílat. Co s tím?


galerie

Ozzie and the Quantum Playwright Ozzie and the Quantum Playwright Ozzie and the Quantum Playwright Ozzie and the Quantum Playwright Ozzie and the Quantum Playwright

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce