recenze

Other Age

Other Age

Other Age je zajímavá hra s ryze japonským nádechem. Sice jsem ji po právu zařadil mezi adventury nečeského původu, nicméně zrádných japonských klikyháků se dnes obávat rozhodně nemusíte. Pro milovníky mangy a japonské kultury vůbec holt další šťastný den pod sluncem... ;)
Other Age je jednou z dvaapadesáti her zajímavého projektu Ren´ai v kompletní anglické lokalizaci. Hlavní hrdinkou této poměrně jednoduché, zvláštní, technicky velmi dobré adventury je blíže nespecifikovaná Japonka, která si dokázala přičarovat vysněného manžela (muhehe). Vyčarovat jej a donutit jej k sňatku je ovšem věc úplně jiná. Ono lámání a škemrání probíhá zábavnou formou v podobě jednoduchých logických řešení v textu. Other Age je sice strašně krátká a jednostranně zaměřená záležitost, nicméně disponuje spoustou různých konců.

Pokud se vám tedy nepříčí manga-styl, v tomto případě navíc podložený adekvátním audiovizuálním zpracováním, je Other Age díky své jednoduchosti a slaboučké délce kouskem spolknutelným víceméně pro všechny...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =


galerie

Other Age Other Age

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce