recenze

Norbi Winter Special

Norbi Winter Special

Norbi se ve svém dalším pokračování vrací na místa, kde již v minulosti způsobil nejednu potíž. A není důvod, aby tomu tentokrát bylo jinak. Na počátku všeho je jeden zvonící a zašantročený mobil, který vás posílá do nedalekého klubu…
Ale hezky popořadě. Něž vyrazíte do ulic, musíte se pořádně obléci a hlavně si nezapomenout vzít klíče.

Těmito jednoduchými úkony si osvojíte ovládání a budete připraveni na další složitější hádanky, jež budou vzápětí následovat. K jejich řešení jsou potřebné předměty, které sesbíráte nebo pokradete na různých místech, a trocha toho uvažování. Neméně důležité jsou taktéž rozhovory, ale moc postav zde nepotkáte. V průběhu hraní byste se neměli dostat do delších frustrujících situací, kdy nevíte co a jak. Nicméně tyto stavy mohou přijít, a tak snad jako malá útěcha může působit fakt, že aktivních objektů tu není mnoho. Metoda „všechno na všechno“ to takříkajíc jistí.

Hra má ucházející grafiku a například s prvním dílem této série se nedá srovnat. Délka taktéž není nikterak závratná, přesto s ní nebudete hotovi za necelou hodinu, jak se u některých adventur stává.



stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

lola | 23.04.08 v 15:33

dik

Kacirek_Donald | 26.03.08 v 15:58

lola: Ahoj. Ještě musíš najít boty (v předsíni) a rukavice, které najdeš ve skříňce, odkud jsi vzala mobil :). Pak ještě klíče od bytu a jde se ven.

lola | 26.03.08 v 09:41

dobrý den prosím jak se ve hře norbi w. s.dostanu s pokojíčku na ulici.mam čepici,bundu a šálu.děkuji předem


galerie

Norbi Winter Special Norbi Winter Special Norbi Winter Special

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce