recenze

Mystery of unicorn castle

Mystery of unicorn castle

Míváte barevné sny? Máte dojem, že na místě, kde stojíte, jste už někdy byli a něco tam zažili? Připadají vám některé události povědomé? Tak jste na tom úplně stejně jako hlavní hrdinka téhle adventury. Objevte její minulost, objevte její tajemství.
Hlavní hrdinka jménem Jane se rozhodla vypátrat, co stojí za jejími sny a přijíždí na zámek, kde není vše zcela vpořádku. Pomozte jí najít věci, které potřebuje a projít všemi pokoji zámku, kde bude sbírat střípky své minulosti. V levém sloupečku uvidíte seznam slovíček – samozřejmě anglických. Nalezněte tyhle předměty a splňte tak jeden z mála levelů. Pozor! Některé věci mohou být ukryty v jiných. Jak na to? Odemněte skříně i dózy, stačí, když na ně poklikáte a splníte úkol, jenž po vás hra požaduje. Jakmile začnete náhodně klikat, je zcela jisté, že správnou věc nenajdete a navíc se v místnosti objeví duchové, jež budete muset pracně zahnat a umlátit novinami. V zámku se ozývá zvláštně tesklivá hudba, uslyšíte tajemné kroky, vrzání a skřípání dveří či okeic. Průvan a skučení meluzíny. Budete se bát...Ale krásně bát. Hra je na výborné grafické i zvukové úrovni, potěší i náročné. A rozhodně stojí za to vytrvat až do konce.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

marian2001 | 17.07.09 v 15:46

A ja opäť musím protestovať, že to nepatrí medzi logické hry. Kde pri hladaní predmetov využívaš logiku? To už by si mohol medzi logické hry zaradiť aj klasické adventúry, pretože aj v nich je často treba niečo logicky vyriešiť.

Arctor | 07.07.09 v 18:19

Opět další logická hra zařazená mezi adventury...mám pocit, že redaktorka asi nikdy žádnou adventuru nehrála:-)...


galerie

Mystery of unicorn castle Mystery of unicorn castle Mystery of unicorn castle Mystery of unicorn castle Mystery of unicorn castle