recenze

My Teacher

My Teacher

My Teacher je, jak už můžete statečně vyvodit z perexového obrázku, typická japonská záležitost v manga stylu. Tyhle interaktivní povídky bývají často hloupoučké jako peklo, tak se kolektivně těšme, že ta dnešní je na tom přeci jen o něco líp... :-)
Pubertální Japončík Matsuo Takumi je rebel. Aby té školy v jeho očích nebylo dost, najala mu jeho matka zkušenou (a sličnou) domácí učitelku. Milý Matsuo je ale oblíbený, a tak se mu nabídla ještě jeho šikovná (a opět sličná) spolužačka. Otázkou je, která z holčin ho natolik okouzlí, že jej provede zlomovou zkouškou...?

My Teacher je "japonská" každým coulem se všemi klady a mouchami, které k tomu obvykle patří. Disponuje ale tradičně kvalitní audiovizuální stránkou (byť manga nemusí a nebude sedět každému) a překvapivě vtipnou zápletkou.

stáhnout hru
Jesterka

autor
/ Jesterka

Skóre

78 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

vulpix | 15.07.07 v 20:00

P.S.: Mimochodem, "stále určitá míra 'podivnosti'" není pro mě minus, ale plus :3

vulpix | 15.07.07 v 19:59

Mno, nevím, zajímavé názory, každopádně mám jeden způsob, jak si hru po projítí zpestřit: co takhle to zkusit projít tak, aby to mělo "bad ending"? Mě se to podařilo až na cca třetí pokus :3. (Zatím první hra, u níž je pro mě težší prohrát, než vyhrát - a to i když se snažím prohrát).

Jinak moc fajn až na tu délku

hanswurst | 12.06.07 v 17:51

On ten RPG Mager je taky dělanej na RPGčka a na tvorbu adventur je, troufl bych si říct, prakticky nepoužitelnej, už proto, že nepodporuje myš...

Enerccio | 26.05.07 v 23:07

Hej. Moj prvy projekt :D
Teraz makam na 2200AD a Songs of Araiah (to druhe nebude hra v pravom slova zmysle, bude to Kinetic Novel - cize to iste ale bez moznosti ^_^)

Ayumi | 24.05.07 v 15:18

Enerccio to si vazne spravil????inak je to docela dobre

Enerccio | 19.05.07 v 11:04

Ano, hru som urobil ja ale je to na japonsky styl.

A nie je to adventura, to len zialbohu inu kategoriu tu nemaju, ide o Visual Novel.

Btw www.bishojo.tk je tam demo novej hry ktora je zatial vo vyvoji.

havry | 12.05.07 v 14:01

Opravdu se tenhle styl hry řadí mezi adventury ? Mne to nepřipadá příliš dobrodružné. Vždyť hra nenabízí pouze rozhodování pomocí rozhovorů.Člověk u toho ani nemusí přemýšlet. :)Ještě bych do hodnocení přidal jen pro úzkou skupinu hráčů nebo nevhodné pro Adventuristy :)

Fero | 11.05.07 v 12:13

No toto sice je jap styl ale tuto hru vytvoril slovak...aj ho poznam veľmi dobra hra odporúčam :)


galerie

My Teacher My Teacher My Teacher