recenze

Murran Chronicles Episode 1 - Jersey Devil

Murran Chronicles Episode 1 - Jersey Devil

Malá holčička zmizela. Kým, proč a kam musí vyšetřit a objasnit hrdina této detektivní adventury. Ohánět se průkazem FBI může každý, ale rozlousknout záhady, na které v dnešní hře narazíte, k tomu jsou už třeba mozkové závity.
Když se do únosu vloží policie, není třeba se obávat. Obzvláště náš detektiv je odborník na slovo vzatý.

Hned na začátku zklamu všechny hokejové příznivce, neboť Jersey Devil tady skutečně není maskot hokejového klubu. Toto malé stvoření je zlé, zakrslé a nebezpečné. Co je tento živočich ale zač a co tu pohledává? Takovýchto nezodpovězených otázek bude mnohem více Unesenou dívku najdete celkem brzy. Záhy se však dostanete do dalšího víru událostí. Při prozkoumávání jednotlivých lokací narazíte na předměty, s nimiž se pak posunete dále, stejně tak nechybí rozhovory s ostatními postavami a hádanky v kombinaci a používání dříve nalezených objektů. Zaseknout se můžete především při prohledávání místností. Občas musíte někam kliknout dvakrát, než vám postava něco sdělí, či pustí na novou obrazovku. Hra je zajímavá také po grafické stránce. Jistě si povšimnete, že jsou zde použity dva odlišné styly grafiky, ale nepůsobí o zas až tak špatně.

Po delší době zase nějaká agentura, které mám stále neobyčejně rád. Docela slušný kousek. Vyzkoušejte.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 10.06.17 v 16:18

vyzkouším a snad bude bavit a nebude to zbytečné stahování ale vypadá to dobře


galerie

Murran Chronicles Episode 1 - Jersey Devil Murran Chronicles Episode 1 - Jersey Devil Murran Chronicles Episode 1 - Jersey Devil Murran Chronicles Episode 1 - Jersey Devil