recenze

Monster Manor

Monster Manor

Po dohrání Monster Manor budete potřebovat vysvětit pokoj, ve kterém paříte. Jelikož kněz zapomněl vymítit ďábla z tohoto díla od Ambrosine. Ale vězte, že vše není tak zlé jak se zdá. Stačí jen trochu zapřemýšlet…
Strašidla, která si jen stěží dokážete představit, obsadila váš překrásný a útulný dům. Chlupy, o nichž jste ani nevěděli, se vám postavily po celém těle. Mráz přebíhající po zádech a nutkání opustit svůj rodný a doposud milovaný baráček, se zdají nepřemožitelné. Neutuchající štípání do zápěstí vás ujišťuje, že se nejedná o žádný sen, ale o holou realitu, která se přibližuje peklu. Dětské pohádky a strašidelné příběhy se staly skutečností pouze v Monster Manor.

Ano, je to tak, vaši vilku obsadily příšery a nehodlají odejít za kousek čokolády. Zombie, Frankenstein nebo tříhlavá potvora spokojeně rokují v obývacím pokoji, garáži či na zahradě a vy musíte, chtě nechtě, od nezvaných hostů příbytek vyčistit. Autoři z Ambroziny pojali ovládání této hry poněkud nezvykle. Pohled očima hrdiny není u adventur výjimečný, ale pohybujete se pomocí klikání na šipky, které jsou v pravém dolním rohu (viz obrázky). Jako u ostatních her tohoto typu se přemísťujete z místnosti do místnosti, kde sbíráte předměty k dalšímu použití.

Celou dobu hraní slyšíte tajemnou skladbu o délce zhruba dvě a tři čtvrtě minuty, bez které by vám mohlo Monster Manor připadat dosti ochuzené, jelikož výborně podbarvuje příběh a vaši situaci. Celá gameska je v 3D rozměru, pouze strašidla se tomuto zpracování vymykají. Po úspěšném hraní se dostáváte do dalších místností a objevujete nové nástrahy a překážky. Příjemně mne překvapila možnost puštění vody do umyvadla nebo vany. Sice je to taková hloupost, ale u takovýchto starých her se příliš nevyskytuje. Ještě více jsem se divil, když z koupelny s otevřeným kohoutkem po mé opětovné návštěvě nebylo cesty zpět. Byla plná vody…

Standardně bych mohl na závěr napsat, abyste si hru bez váhání stáhly, no a dnes to tedy zkusím ukončit jinak. Přestože je zkomprimovaný Monster Manor velký 2.9 MB (podle mě je to dost), slušelo by mu, abyste ho do své herní sbírky zařadili. Tak už neztrácejte čas přejížděním kurzorem přes tento text a stahujte!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

Kaleta | 01.02.05 v 14:32

Vážené dámy, v posledním odstavci máte dobré doporučení:
abyste si hru bez váhání stáhlY,
A co muži, pro ty hra není?

gg | 29.01.05 v 11:56

supr doporučení
stahneš a neobsahuje data
jen tak dal
diky

b | 29.12.03 v 19:12

Je to blbost jako prase

fdfd | 07.09.03 v 18:16

re


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce