recenze

Melrin: The disciple ordeal

Melrin: The disciple ordeal

Jednoho dne se Melrin probudí na zcela neznámém místě. To by nebylo nic tak hrozného, kdyby měl aspoň tušení, jak se zase vrátit do známých končin. Jenže on neví ani to. Záhy se ale dovídá o svém magickém potenciálu a čtyřech krystalech, jenž by mu měly výrazným způsobem pomoci.
A protože nic není zadarmo, je nutné se vydat do okolí nashromáždit dostatek informací a posléze i krystaly.

Naneštěstí je vše mnohem složitější, než si náš hrdina dovede představit. Vzácné artefakty nejsou uloženy jen tak na viditelném místě, a tak nejprve musíte vzkřísit své kouzelnické umění, absolvovat mnoho užitečných rozhovorů a ukořistit předměty podstatné k dalšímu postupu ve hře. To vše je doplněno vašimi myšlenkovými pochody a přemítáním nad tím co a kam použít a bloumáním po poměrně rozlehlé hrací ploše. Každý nový předmět v inventáři je vzápětí oznámen a smí se hned prozkoumat blíže či odhalit jeho možnosti.

Hra disponuje hezkou barevnou grafikou a také hudbou. Bohužel jak bývá u adventur dobrým zvykem, různým zásekům se tu nevyhnete.


stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

Tulka | 16.10.07 v 08:15

Chtěl jsem se zeptat, jestli někde existuje návod na všechny díly Melrina, nebo někde čeština. V tůtom dílu mam 2klíče, lopatku, papír a 3kytky a nevim co dělat dál.


galerie

Melrin: The disciple ordeal Melrin: The disciple ordeal Melrin: The disciple ordeal

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce