recenze

McCarthy Chronicles: Episode 1

McCarthy Chronicles: Episode 1

Adventura z poněkud temnějšího rance. A to nejen díky stylové grafice, ale také zápletce. Takže kdo by rád zakusil dobrodružství s trochou krve a nějakou tou mrtvolkou, bude dnešním kouskem nadšen. Složitý případ na našeho detektiva už čeká.
Soukromý detektiv má po mnoha dnech zase prácí, a tak neváhá a okamžitě vyráží navštívit svou klientku. Ta je však již mrtvá, konkrétně ukřižovaná, a tak začíná velké pátrání a hledání odpovědí na spousty otázek.

Hledání vodítek začínáte v kostele a je potřeba odtud nenápadně prchnout. Od té chvíle u sebe budete nosit kromě zbraně i další přivlastněné předměty. Co na tom, že se vyskytují v domě cizích lidí. Už jsou vaše. Sotva se porozhlédnete kolem domu, někdo vám vypustí pneumatiky a vy zde musíte zůstat. Z rozhovorů služebné a dalších obyvatel se dozvídáte informace o zdejších podivných událostech. Interakci s předměty zajišťuje delší držení levé packy, kdy se vám zobrazí klasická nabídka akcí (mluvit, použít, prozkoumat). Vyšetřování je vyvedeno v černobíle grafice v noir – stylu. I když je grafická stránka v rovině rozeznatelně pixelové, například odrazy v kalužích působí přijemným dojmem.

Velmi dobrá adventura s tajemným příběhem a zápletkou. Takže pokud máte tento druh her rádi, neměli byste už na nic čekat.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =


galerie

McCarthy Chronicles: Episode 1 McCarthy Chronicles: Episode 1 McCarthy Chronicles: Episode 1