recenze

Masters of Sound

Masters of Sound

Masters of Sound je vcelku netradiční, nicméně velmi atmosférická a velmi svižně hratelná adventurka od mistra Le Woltaire. Je sice celá od hlavy až k patě anglicky, nicméně ve dnešním případě bych to zrovna nepovažoval za patový problém. :-)
Masters of Sound se ujmete malého Knolla, panensky nevinného studenta hudby, který musí za pomoci nejrůznějších logických hádanek potichu odstranit Tritonuse. Tritonus je geniální, leč ne zrovna dobrý šílenec, který se nějakým způsobem dohmátl tajné informace, že za pomoci určitých zvuků lze provádět skopičiny jako cestovat v čase, ovládnout svět / galaxii / vesmír a tak podobně.

Tolik zhruba k nástinu příběhu. Dále už jen dodám, že hra se kromě stylové, leč místy poněkud strohé 3D grafiky nabízí i parádní zvukovou. Tyto dva celky pak daly základ velmi specifické atmosféře hry, kterou není radno jen tak drze opomenout. Zvláště, řadíte-li se mezi adventure-pozitivní.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

Pierce | 08.06.07 v 18:57

Ahoj nemůže tu někdo dát návod

Ztracenec | 12.04.07 v 23:05

Zasekl jsem se a nevim jak dal. Neni nekde navod? Propadne nekdo kdo hru dohral nebo aspon pokrocil dal...Jsem stale v prvni lokaci.

Marian | 14.03.07 v 17:48

Jistě, Kreaturo :-)

Kreatura | 14.03.07 v 13:14

Je tu někdo?


galerie

Masters of Sound Masters of Sound Masters of Sound

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce