recenze

KTX-1

KTX-1

Adventura, ve které se agent snaží zneškodnit bombu uloženou v jedoucím vlaku. Věci se ovšem nemusejí zdát tak jasné jako na začátku vaší mise. Retro grafika, zajímavé herní prvky a dějový zvrat.
Na to, že je to svým rozsahem poměrně malá gameska, tak v sobě skrývá dost herních prvků. V první řadě tu však máme klasickou point-and-click-adventuru, a to především z hlediska pixelové grafiky. Herní systém je omezen na klikání na předměty, přičemž pravou packou vám vyjedou různé možnosti akce. Levé myšítko pak zajišťuje chůzi. Inventář předmětů chybí, ale vzhledem k délce, k počtu a faktu, že je v podstatě okamžitě znova použijete, je to zbytečné.

Hra se vás snaží vtáhnout do situace a nutno říct, že se jí to daří. V tom dobrém ohledu budete hrát i minihru odblokování dveří, vyhýbat se policii a samozřejmě řešit nějaký ten puzzle, v tom špatném je to nemožnost odklepnout příchozí zprávy od dalšího „agenta“. Těšit se můžete i na dějový zvrat, který samozřejmě neprozradím, ale díky němu si hru užijete ještě o fous více a budete v napětí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

Drticka

Drticka | 30.05.19 v 22:38

jdeme na to


galerie

KTX-1 KTX-1 KTX-1 KTX-1 KTX-1