recenze

Knightsquire

Knightsquire

Rytíř a jeho panoš na cestě za záchranou princezny. Takto by se dala popsat hra Knightsquire. Možná už jste s touto malou adventurou přišli do styku, ale tentokráte máte možnost si jí zahrát v češtině, a tak neváhejte! Za stáhnutí 800kB to stojí!
Na samém začátku recenze vám poradím, jak si zapnout češtinu. Po spuštění winsetup zadejte v Game Language Czech translation. Kdo chce hrát v angličtině, tak tam nechá defaultní nastavení. Ve hře se probouzíte jako rytíř v zamčeném pokoji a musíte se dostat ven. Po nějaké době budete moci ovládat i svého sluhu. V praxi to znamená, že každá postava bude moci vykonávat pouze určitý úkol a vy budete muset přijít na to, jak se mají rytíř a panoš společně dostat z pokoje, zbavit se zlobra, zachránit princeznu... to znamená, že sluha vyžere tu nejhorší práci a rytíř slízne smetanu:-).

Grafika, hudba, zvuky... vše je pojato minimalisticky, ale přesto to jako celek působí dobře. Herní doba by mohla být delší, ale jako oddychovka na pár minut (pro někoho klidně desítek minut) je to ideální hra. Čeština našinci taky bodne a pár vtípků dokázalo vyloudit úsměv na tváři i takovému morousovi jako jsem já:-).

Tak jdeme do finále! Vše co jsem chtěl napsat jsem již napsal, a tak stahujte a hrajte!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

kowkacek | 19.10.07 v 11:21

ale je to celkem pekna hra na to jak je stara jen kratka docela me to bavilo a takovyhle hry nemusim.. chtel sem te Vlado pochvalit za tvoje recenze :)

Lokutus74 | 05.06.07 v 19:41

Abych byl upřímný, tak i já jednou nahlédl do návodu:-).

bohda | 05.06.07 v 19:34

De to,krátký,ale bez návodu bych hru nedohrála

Lokutus74 | 11.01.07 v 22:22

Jako panoš seber strunu z poklopu a lano stočené na židli v pravé části místnosti, toto předej rytíři. Přepni se na rytíře a v inventáři spolu spoj luk, strunu a lano do jednoho celku...

kowkacek | 11.01.07 v 12:15

nevim co mam delat u ty princezny trol je v dire mam luk jen kde sezenu tetivo??


galerie

Knightsquire Knightsquire Knightsquire Knightsquire