recenze

Johnny Rockett Adventure

Johnny Rockett Adventure

Vesmírná loď byla přepadena nezvanými návštěvníky, kteří s sebou rozhodně nepřinesli čaj a sušenky na uvítanou. Posádka je mrtvá, respektive téměř mrtvá. A hádejte, kdo jediný je zdráv natolik, aby zachránil situaci? Vy – Johnny Rockett – musíte neprodleně začít jednat tak, jak se na adventuru patří.
Jsou-li vaše mozkové závity nachystány, můžete se pustit do prvního bloumání po kosmické lodi.

Hrdina Johnny je jeden z mála, který přežil překvapivý nájezd a palbu nepřátel. Jak by taky ne, když v inkriminovaný okamžik byl zalezlý v krabici. Jakmile získá kuráž, prohodí pár slov s těžce raněným členem posádky a pak už je jen na něm, aby všechny, ale hlavně sebe, zachránil. Budete sbírat předměty, s jejich pomocí vyřešíte hádanky a posunete se dále. V každé lokaci najdete něco a budete stejně tak něco řešit. Hra to není snadná, jelikož předměty nejsou označovány popisky. Do klasické adventury patří také dialogy a ani o ně nebudete ochuzeni. Hezkým zpestřením je možnost ovládat robota, který za vás odvede kus nebezpečné práce. Dávejte si pozor, neboť je tu několik míst, na kterých můžete přijít o život.

Příznivci tohoto žánru budou potěšeni dalším kouskem. Někdo další asi ne, protože toto je obyčejná adventura. Nic víc, nic míň.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =


galerie

Johnny Rockett Adventure Johnny Rockett Adventure Johnny Rockett Adventure

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce