recenze

Jessica Plunkenstein

Jessica Plunkenstein

V roli sympatické dívčiny budete mít velmi prostý úkol. Shodou několika náhod se ocitnete v pralese a budete muset zabránit řádění nebezpečného padoucha. I když grafika a celkové zpracování působí trochu zastarale, nepochybujte o tom, že si vás tato gameska získá.
Abych dopověděl svou původní myšlenku. Hlavní aktérka se jmenuje (jak již možná tušíte) Jessica Plunkenstein. Ta shodou okolností sebere na letišti cizí letenku a místo do jednoho ústavu, se dostane do amazonského deštného pralesa, kde měl letět původní majitel letenky – agent Harris. Kde skončil, jistě víte. Teď ho ale bude muset Jessica na chvíli suplovat a rozhodně to nebude tak snadné, jak se možná některým z vás nyní zdá.

Příběh jsme tedy lehce nastínili. Více prozrazovat nebudu, rád bych jen dodal, že celková délka je opravdu více než obrovská, a tak dohrání nebude vůbec nic snadného. Pokud přesto budete mít problém, neváhejte specifikovat svůj problém do diskuze, kde se vám rád pokusím pomoci. Vyjma délky je i kladem velmi pěkná audio složka a rovněž i přítomnost dabingu. Nesmí vás proto překvapit větší velikost archívu. Kámen úrazu je ale pak vizuální stránka, které jsem po celou dobu nemohl přijít na chuť. Naštěstí jde v podstatě o jeden jediný závažný nedostatek. Trochu menším zlem je interface. Je vidět, že autoři nesáhli po žádném osvědčeném a zaběhnutém systému, ale raději zkusili vlastní implementaci. To je sice šlechtí, ale bohužel tím trochu hra ztrácí. Než se pustíte do řešení hádanek, rozhodně si přečtěte přiložený manuál. Ušetří vám to spoustu nervů. Jinak musím ale říci, že mě dnešní kousek velmi bavil. Situace, které přináší, vám totiž rozhodně vměstnají úsměv na tvář a při řešení úkolů se budete bavit.

Jessica Plunkenstein and the Düsseldorf Conspiracy je tedy hodně zvláštní a zajímavá hra v jednom. Nabízí poměrně dlouhou hrací dobu, perfektní dabing, spoustu humorných situací, ale rovněž disponuje nepěknou vizuální stránkou, slabším interface a tedy i kolísavou hratelností. Při celkové velikosti archívu nechám výsledné rozhodnutí raději na vás!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =


galerie

Jessica Plunkenstein Jessica Plunkenstein Jessica Plunkenstein Jessica Plunkenstein Jessica Plunkenstein

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce