recenze

Inside Monkey Island (chapter 1)

Inside Monkey Island (chapter 1)

Této Voodoo dámě se zase jednou trošku něco nepovedlo a došlo k záměně těl. Aby se všechno vrátilo zase do normálu, čeká naše hrdiny spousta hádanek, které musí rozluštit. Fanouškovská hra s tematikou z Opičího ostrova.
Hra je rozdělena do dvou epizod a dnes se podíváme na díl první, v němž zpočátku ovládáte piráta (LeChuck).

Jak se na adventuru sluší a patří, budete chodit sem a tam po různých lokacích, po lodi, ostrově, pralese. A rozhodně to nemá představovat procházku. To spíše poznávací výlet, neboť celé místo musíte pečlivě prozkoumat myší, některé předměty sebrat a vyřešit nepřijemný puzzlík. Zkrátka to, co máme u tohoto žánru tak rádi a současně nenávidíme. Zas až tolik nepřeháním. Musíte se smířit s tím, že každou akci musíte vybírat z poměrně obsáhlé nabídky zvlášť. Nelze postupně překlikávat mezi možnostmi, a tak mnohdy zdlouhavě hledáte „to pravé ořechové“ řešení. Abych úplně nevyletěl z kůže, tak alespoň zůstalo zachováno obligátní prozkoumání předmětu pravou packou.

Hra je určena spíše fanouškům Monkey Islandu, kteří si na tuto sérii potrpí a rovněž se zastaralou retro grafikou nemají problém. Výhodou v tomto rozlehlém prostředí je, že postava chodí velice svižným tempem.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

Kalousek100

Kalousek100 | 26.06.20 v 18:06

Prima hra.


galerie

Inside Monkey Island (chapter 1) Inside Monkey Island (chapter 1) Inside Monkey Island (chapter 1) Inside Monkey Island (chapter 1) Inside Monkey Island (chapter 1)

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce