recenze

Identity Lost

Identity Lost

Nic si nepamatujete, nedokážete si vzpomenout, co se dělo v posledních hodinách, nevíte kdo jste, ani jak jste se na současné místo pobytu vůbec dostali a nejste si jisti vůbec ničím. Přesto víte, že tato cela nepatří k záchytnému zařízení, do kterého jste byli dáni po nočním flámu a výtržnictví. Nebo snad…?
Každopádně jedinou variantou je pokusit se o útěk, nalézt svoji identitu a vrátit se do víru běžného konzumního života.

Probudit se v cele a nic si nepamatovat rozhodně nepatří k nejlepším pocitům. A tak se není co divit, že hrdinovo počínání vede k navýšení mrtvol. V této adventuře se budete pokoušet objasnit svoji minulost. Ironií je, že vám o ní uvnitř podivného vězeňského komplexu neřekne nikdo zhola nic. A proto se snažíte najít cestu ven, kde snad bude komunikativnější prostředí. Vaše mozkové závity se místy zapotí při řešení hádanek stylu jak otevřít tamto nebo toto nebo jak odpravit onoho „týpka“ když mám v inventáři bouchačku. Nicméně se vsadím, že každý někde zůstane určitou dobu trčet, neboť ne všechny úkony jsou jednoduché a na první pohled zřetelné. Nejspíš vás i párkrát zabijí, takže je výhodné si hru často ukládat. Hra se zobrazuje z pohledu první osoby a pohybujete se pomocí ikonek.

Adventura nepatří k nejdelším, ale milovníci tohoto žánru určitě přivítají nový kousek, kterých je mezi záplavou arkád a stříleček stále málo, že?

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

assaly

assaly | 15.06.16 v 10:12

depresivní už jen popis :-)

Kacirek_Donald | 27.09.07 v 17:55

Kladivo je, mám ten dojem, v jednom z těch velkých šuplíků v místnosti, do které musíš vstoupit až poté, co přestřihneš elektrické vedení a vložíš dobrý kód...

Jakub | 26.09.07 v 21:27

Prosím řekněte mi kde je to kladívko?

Kacirek_Donald | 20.09.07 v 15:49

shimbo: tady ti jeste poradit mohu :-). V té oranžové chodbě je na levé straně dole taková malá prasklina. Když dáš "take" tak se před tebou objevý lehce zničená stěna, do níž už stačí jen klepnout kladívkem :D

shimbo | 20.09.07 v 13:48

Co potom s tym kladivom?

John Smith | 20.09.07 v 08:59

You kill the gaurd ... wtf?


galerie

Identity Lost Identity Lost

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce