recenze

I Was a Vegas Showgirl

I Was a Vegas Showgirl

Na začátku této adventury zemřete. Nicméně indiánský náčelník „Sedící kachna“ vám dá ještě druhou šanci. Ocitáte se několik hodin před okamžikem vaší smrti a máte druhou šanci sled událostí stočit jinam, tedy tak, abyste zůstali naživu.
Slušná grafika, několik možností, jak se může příběh v závěru vyvinout. Ovšem drtivá většina z nich končí oním nehezkým koncem. Dokážete vy najít ten správný?

Ocitáte se na temné ulici před vstupem do kasina. Dostat se dovnitř, šlohnout klobouk a rychle pryč. Tak nějak zní základní plán. Realita bude ale úplně jiná a za chvíli nepůjde o klobouk, nýbrž o život.
V hezky vymodelované a graficky ztvárněné hře budete muset nalézt pár předmětů a použít je, především ovšem budete investigativně hovořit s ostatními postavami. Určitě je v tomto těžiště hry, jelikož v inventáři toho s sebou moc nepotáhnete. Tak doporučuji číst pečlivě a zkoumat nové otázky.

Hra to není dlouhá, ale atmosféra a grafika vás na jistou dobu vtáhne. Nevím, co je to za bug, ale když dáte u hry load, objevíte se hned v místnosti s hlavním padouchem, kterého musíte nějak slovně a logicky pomocí objektů v místnosti přechytračit. Kdo si chce užít celou hru, nechť dá „New game“.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =


galerie

I Was a Vegas Showgirl I Was a Vegas Showgirl I Was a Vegas Showgirl I Was a Vegas Showgirl I Was a Vegas Showgirl

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce