recenze

Hide And Secret 3: Pharaoh's Quest

Hide And Secret 3: Pharaoh's Quest

S našimi dvěma hrdiny se vypravíme do Egypta, kde budeme pátrat po jeho tajemstvích. Pobrouzdáte se po řece Nil, navštívíte tajemné pyramidy a zahlédnete sfingy. Pomozte přátelům najít všechny předměty k vyřešení záhady, pro kterou sem zavítali.
Ze všeho nejdříve se musíte přichystat na cestu, proto posbírejte všechno, co máte na seznamu. Bude toho docela dost, proto pátrejte pozorně. Dále už se bude trasa pěkně větvit, takže si budete moci vybrat, kam dříve. V každém levelu budete řešit nejrůznější úkoly, například vytáhnout trn z nohy velblouda, získat tajemný symbol, jenž otevírá truhlici. Poskládáte puzzle nejrůznějších tvarů i velkostí. Přitom je zapotřebí si uvědomit, že v každém levelu nějaký předmět získáváte. Občas narazíte na část hry, kde ještě nemáte být, popřípadě nevlastníte věc, jež by vám otevřela cestu dále. V takové chvíli se vraťte na místo, odkud jste sem přišli, a pokračujte jinudy. Jednou se tam určitě vrátíte. Výhodou jsou nápovědy. Zpočátku máte k dispozici tři, bohužel, jakmile je vyplýtváte, budou přibývat jen velmi váhavě. Tedy po jedné. Občas nějakou najdete v levelu ve formě pyramidy. Mějte proto oči otevřené. Hříčka je velmi pěkně ozvučená a stylem velmi připomíná adventuru. V podstatě jde o jakýsi střed mezi adventurou a hrou logickou. V inventáři si můžete prohlédnout, co všechno jste získali. Budete-li chtít použít nějakou věc, zkrátka ji vezměte myší a přetáhněte na místo určení.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

Iveta111

Iveta111 | 14.08.16 v 00:25

V Egyptě je super. Letos už nepojedu, tak si aspoň zahraju.


galerie

Hide And Secret 3: Pharaoh's Quest Hide And Secret 3: Pharaoh's Quest Hide And Secret 3: Pharaoh's Quest Hide And Secret 3: Pharaoh's Quest Hide And Secret 3: Pharaoh's Quest Hide And Secret 3: Pharaoh's Quest Hide And Secret 3: Pharaoh's Quest

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce