recenze

Heartland

Heartland

Není život někdy tak trochu pes...? Když už se konečně objeví zajímavá a nenáročná zahraniční adventura, musí mít přece nějakou tu pihu na kráse. Dnes je to bohužel piha z největších - krátká, kraťoulinká herní doba...
Jakpak by taky ne, když autoři (no... v tomto případě spíše autor) se hrou nadšeně vyrukovali do zahraniční soutěže "One room, one week", což hovoří za vše. Mezi bandou podobně limitovaných her si ovšem vydobyla velmi kladné jméno a dokonce si odnesla cenu za nejlepší scénář, což je věc, nad kterou už se nějaký ten freewarový zvědavec milerád pozastaví.

Pokud jste se dnes opět probudili v domnění, že adventura, jejíž "děj" se kompletně odehraje v jedné jediné (byť stylově zelené) obrazovce, znázorňující pokoj duševně ne zcela zdravého pana Combse, musí být zákonitě hovadina, tak nemusí. Byť je hra jednoduchá, prostá a až neuvěřitelně (opakované hraní je otázkou sekund!) krátká, jakékoliv pokračování či nesmělé větvení příběhu by pod rukama současného autora z největší pravděpodobností rozkvetlo do jedné z nejpůsobivějších adventur, které byste se kdy bez dovolali bez nutných a nepříjemných peněžních investic.

Tak, právě jsem vás buď nažhavil, nebo rozesmál, což je především u adventuristů s tuhým kořínkem více než pravděpodobné. Heartland je prostě takový jaký je, a pokud se vám jeho současná (mini)forma příčí, zkuste to třeba s Coup de Cup nebo Emily Enough: Imprisoned, které vám nabídnou mnohem kompletnější a delší zážitek.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =


galerie

Heartland Heartland

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce