recenze

Hallway Adventures

Hallway Adventures

V dobách středověku nebylo mnoho věcí, které známe dnes. Neexistoval například počítač, televize, mobilní telefony a dokonce ani Freegame.cz. Čím je tedy tato doba charakteristická? No přece potulnými zpěváky a vypravěči, jenž vykládají příběhy o dobru a zlu na každém kroku, aniž by věděli, co je na tom všem pravdy. A do kůže jednoho z nich se vcítíte v této adventuře.
Abyste mohli plnohodnotně vykonávat své „povolání“, musíte mít vždy po ruce příběh, který je částečně zkreslený v průběhu století, ale své kořeny má v takzvaných knihách dobra a zla. Najít tyto literární památky, to je přesně váš úkol.

Přicházíte za místním představitelem středověké byrokracie s představou, že vše půjde jako po másle, ale skutečnost je naprosto jiná. K úspěšnému zisku obou knih budete muset posbírat a správně mezi sebou zkombinovat množství předmětů, či je použít na objekty vnější krajiny. To vše doplněno o spoustu dialogů se spoustou postav ne běžného zjevu. Jedná se o klasickou „klikací“ adventuru, takže vše hravě ovládnete pouhou myší a se znalostí anglického jazyka, což ovšem neplatí o hádankách, které jsou občas dosti zapeklité. Protože však hra obsahuje možnost uložení, můžete se trápit po několik dní na stejném místě bez předchozího opakování.

Hra obsahuje přesně to, co ortodoxní hráči adventur očekávají a znají. Ostatní mohou být otráveni hádankami, grafikou a v podstatě úplně vším.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

frodopipin

frodopipin | 15.02.16 v 16:52

Super hra

NADĚJE

NADĚJE | 22.12.14 v 09:59

klikačka super :)

Murray | 19.06.07 v 18:22

Gratulujem ze si to presiel...ja to neviem spravit tie pucle..ale nepis mi jak si to urobil ja na to pridem sam..

shimbo | 16.06.07 v 12:54

co sa neda prejst? som to presiel, takze sa to da, inak staci len troska porozmyslat a je to, napr s tou tabulou (co tam visi) pozri sa ako je rozlozene okolie a je to, hmm?

Murray | 15.06.07 v 18:25

Neprejditelna hra...


galerie

Hallway Adventures Hallway Adventures

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce