recenze

Halloween House

Halloween House

Jaká nejhorší věc se může stát lidem v zámoří, kteří slaví svátek zvaný Halloween? Přesně tak. Dojde jim cukroví. Jediná možnost, jak uplatit bandu skřítků, trpaslíků a čarodějnic v malém vydání. Kam tedy zmizely životně důležité propriety a jak dlouho budete odolávat bušení na dveře, to jsou jen některé situace, které se v této adventuře vyskytují.

V tento den všechny děti zešílí, vrhají se do ulic vybaveny toaletním papírem, který v okamžiku může přistát na vaší hlavě.

Všelijaká strašidýlka se potulují nejenom venku, ale i uvnitř vašeho příbytku. V něm zůstáváte z živých bytostí pouze vy a vaše sestra, která přísahá, že žádné sladkosti nepozřela. Vyřešení záhady je na vaší osobě, a tak se vydáváte do různých místností v domě, abyste tam sebrali později užitečné předměty, prozkoumali okolní objekty a nábytek a taky sem tam prohodili pár slůvek se svým sourozencem. Na co si ovšem musíte dávat pozor, jsou koledníci okupující prostor za dveřmi. Nezbavíte se jich jinak než pamlskem, jehož nalezení není vždy jednoduché. Hru se tak vyplatí neustále ukládat, neboť v okamžiku, kdy uslyšíte specifický buchot, se z aktuální místnosti nedostanete jinam a pokud nemáte jak ducha stojícího za dveřmi zkorumpovat, končíte.

Hra nějak zásadním způsobem nevyčnívá, přesto si myslím, že se jedná o zajímavé dílko, jež by měl každý příznivec žánru zkusit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =


galerie

Halloween House Halloween House Halloween House

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce