recenze

Halloween Horror

Halloween Horror

Jak už to tak u starých, temných a zchátralých domů kdesi v pustině bývá, dějí se tam mnohdy divné věci. V roli Fred Fredburgera jste do podobného domu pozváni za účelem přebrání výhry ve velmi pochybné soutěži. O tom, že tam dochází k mizení kreslených postaviček, nevíte zhola nic.
Naštěstí nejste v tomto příbytku osamoceni. Když nepočítám temné síly, je zde ještě detektiv, který má za úkol objasnit záhadná zmizení třeba i Médi Bédi.

V průběhu hry si zahrajete s oběmi postavami, neboť hra je rozdělena do kapitol a v každé z nich ovládáte jednoho či druhého, anebo oba dva současně. Jedná se o starou dobrou click and point adventuru s mnoha předměty, jenž čekají na nalezení a na své brzké použití. Dočkáte se také pár dialogů mezi postavami, které určují směr vašeho počínání. Například, když vás Méďa Béďa požádá o piknikový košík, co uděláte? Samozřejmě mu jej vyrobíte a přinesete.

Hra obsahuje pár lehce nelogických akcí a také místa, kde nějakou dobu zůstanete trčet, ale to není nic, na co by hráči adventur nebyli zvyklí, ba dokonce nevyžadovali. Nevýhodou je, na můj vkus, pomalý pohyb postav a neoznačování aktivních věcí, takže se snadno může stát, že něco přehlédnete.

Celkově je hra dalším přírustkem do tohoto žánru, který, doufám, nikdy nebude mrtvý a své příznivce si určitě najde.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

irys | 29.06.07 v 11:03

opravdu dobrá hra ale také opravdu velmi krátká hra

Iza | 23.06.07 v 15:20

ako sa to dá hrat ???


galerie

Halloween Horror Halloween Horror