recenze

Gravity Bone

Gravity Bone

Adventura k popukání, kde na vás ze všech koutů koukají hranaté postavičky s tmavými brýlemi. Vžijte se do role agenta, jenž musí rozluštit úkoly, jež mu zasílá tajemný neznámý. Musí projít nejrůznějšími úskalími. Bude mrazit a rozbíjet zámky a mnoho dalšího.
Hra zezačátku vyžaduje značnou trpělivost, jelikož se musíte seznámit s prostředím. Ony levely samy o sobě dlouhé nejsou, jen znát správný klíč. K ovládání vám bude úplně stačit myška a pár kláves...tedy šipky a klávesa E, jíž budete sbírat předměty nebo mačkat kliky. Řiďte se instrukcemi, které máte napsány na lístečku, jenž je ukryt v pravém dolním rohu. Vyvoláte je jednoduše kliknutím myši. Pak už jsou instrukce umstěny různě, například na stěnách. Je dobré se jimi řídit, abyste se nedostali do maléru. Jak už bylo řečeno na začátku, čeká vás práce s kladivy, budete se převlékat za číšníka, budete muset obejít drtiče a lézt po šikmých střechách. To vše a ještě mnohem víc bude muset váš agent zvládnout. Veďte ho za ruku a on určitě dojde cíle.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

vojta | 21.01.09 v 13:52

jakto muzu hrat???

Chrisios | 18.01.09 v 12:26

2 mise, no to je fakt k posrání....

Belgarion_Kolder | 14.01.09 v 15:09

Skvělá hra, graficky zajímavá, ale ta délka? Zrovna jsem se začínal úžasně bavit, říkal jsem si, jaké mají autoři skvělé nápady a těšil jsem se na další.
A hra skončila.


galerie

Gravity Bone Gravity Bone Gravity Bone Gravity Bone