recenze

Frank the Farmhand Part 1

Frank the Farmhand Part 1

Frank the Farmhand Part 1 je první část adventurní série s farmářem Frankem v hlavní roli. Ústřední hrdina se musí vypořádat s problémy, které postihli jeho profesora fyziky. Uspěje? To závisí jen a jen na vás!
Frank byl obyčejným mladíkem, který pracoval na farmě svého otce, chodil do nedaleké školy a celkově žil spokojený život. Tedy až do chvíle, kdy jeho učitele fyziky unesli neznámí agenti. Jako správný adventurní hrdina se ho rozhodl najít a vysvobodit, to však ještě netušil, že bude zároveň zachraňovat celý svět.

Příběh máme ve stručnosti za sebou, pojďme se podívat na samotnou hru. Frank the Farmhand Part 1 patří mezi adventury s dlouhou hratelností, nejedná se tedy o záležitost na hodinku čistého času. Tato skutečnost je bezesporu výrazným plusem, co vás ale potěší o poznání méně je přítomnost rasistických dialogů, nebo pro někoho složitější angličtina se spoustou hovorových výrazů. Technické zpracování je naštěstí na výborné úrovni, malovaná grafika vypadá stylově, stejně tak hudební doprovod dopadl na jedničku.

Ve výsledném hodnocení nemůže odejít Frank the Farmhand Part 1 s méně než 80%, o jeho kvalitách se nakonec můžete přesvědčit sami.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

tqs | 08.12.06 v 14:19

Ano, rasismus je v této hře probírán, ale spíš kritizován a zesměšňován - proto bych to rozhodně neviděl jako mínus hry. Nebo si snad myslíš, že se o takových věcech má mlčet a dělat, že se nic neděje? Já si myslím, že ne!

kimberley | 21.09.06 v 16:01

Zahrala som si to a je to fajn.Grafika je fakt super.Akurát na niektorých miestach sa dá pekne zdržať...

Terka | 13.08.06 v 16:17

Lalala


galerie

Frank the Farmhand Part 1 Frank the Farmhand Part 1 Frank the Farmhand Part 1 Frank the Farmhand Part 1