recenze

Flower Girl

Flower Girl

Nepochybuji o tom, že zmizení všech rostlinných semínek je v tomto světě katastrofou. Hlavní hrdinka, jakoby si vážnost situace vůbec neuvědomovala, má stále úsměv od ucha k uchu. Možná je tato adventura jednoduchá záležitost, možná je dívenka přehnaná optimistka a možná za to můžou ona magická semínka…
Rozvíjení dalších nepodstatných teorií nechám na vás. Pojďme se raději podívat na samotnou hru.

Začínáte kdesi v krajině s prázdnýma rukama, a tak by nebylo od věci se porozhlédnou po okolí a nashromáždit pár (ne)potřebných věciček. To je nejspíš ta nejzdlouhavější část hry. Nenaleznete tady žádné značené cesty nebo stezky. Je to rozlehlá louka, po níž můžete chodit kam chcete. Neříkám, že to není trochu zmatené, ale když budete postupovat systematicky, zmapujete celou oblast rychle (ne jak já). Záchytným bodem jsou postavy. Ač jsou více či méně podivné, komunikovat se s nimi v podstatě dá. Ve chvíli, kdy zjistíte co musíte určité postavě přinést, začíná běhání po paloučku ve stylu pohádky O Slepičkovi a Kouhoutce, případně podobných příběhů. Každý nově obdržený objekt musíte darovat někomu jinému, který jej logicky potřebuje. Odměnou je předmět další a tento řetězec se párkrát po sobě zopakuje. Za krátkou dobu tak objevíte všechna ztracená semínka a svět je zase jednou z pěkné polízanice venku.

Hra je tedy krátkodobá záležitost, ale na druhou stranu ji dohraje každý, což se mi ne u každé adventury podařilo a leckdy se na tu grafiku nedalo ani dívat.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =


galerie

Flower Girl Flower Girl Flower Girl Flower Girl Flower Girl

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce