recenze

Fedora Spade: Episode One

Fedora Spade: Episode One

Detektivní příběh pro každého. V roli sympatického detektiva, který vás svým životním příběhem jistě připoutá, se vrhněte do vyšetřování krvavého případu. Budete úspěšní, nebo necháte zločince uniknout? Tak do toho!
Milovníci detektivek si vedle sledování Petera Falka či Hercule Poirota na své mohou přijít také na počítači. Stačí se zaměřit na připravovanou sérii Fedora Spade se svérázným soukromým očkem v hlavní roli. Zatím vyšly dva díly, přičemž první právě dnes recenzovaný je spíše jakýmsi kratším úvodem do děje. Dozvíte se podrobnosti o situaci ve své kanceláři a rovnou se přes alkoholové opojení a dým z doutníků můžete vrhnout do řešení první vraždy. Čeká vás jen několik místností, zkoumání důkazů a mnoho dialogů.

Herní engine je netradiční, po chvíli si na něj jistě zvyknete. Nejedná se totiž o klasickou point and click adventuru. Vždy si pohybem v menu volíte konkrétní akci. Dočkáte se však i příjemně vyvedených obrázků a vcelku slušné hudby. Anglické texty nepatří k nejnáročnějším, na své si tak mohou přijít i hůře jazykově vybavení hráči. První epizoda Fedora Spade dokonale plní svůj účel. Zavede vás do děje a pobaví. Zkuste!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =


galerie

Fedora Spade: Episode One Fedora Spade: Episode One Fedora Spade: Episode One

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce