recenze

Fedora Spade Episode 4: The Last Job

Fedora Spade Episode 4: The Last Job

Sérii atmosférických textových adventur zakončuje čtvrté pokračování. Ponořte se opět do vynikajícího a propracovaného příběhu a vyřešte nějakou tu tajemnou detektivní zápletku. Jste připraveni?
Zahráli jste si již první tři díly textových adventur Fedora (Fedora Spade: Episode One,
Fedora Spade Episode Two a
Death Wears a Fedora
). Pak vězte, že vám nyní přinášíme závěrečný díl této povedené série. Fanoušky předchozích dějství rovnou odkážu na download s informací, že vás tentokrát čeká vyšetřování a odhalování záhad kolem života detektiva Fedory Spadea v podání ženské hrdinky Daphne.

Ostatním mohu celou kvadrilogii včetně jejího vyvrcholení vřele doporučit. Fedora Spade je originální hlavně svým zpracováním. Příkazy vybíráte klávesami v menu, vedle něj se vždy zobrazují pěkné obrázky, které vhodně dokreslují množství textu. Příběh je velmi povedený, obsahuje spoustu dialogů, občas i nějaké ty vtipné průpovídky a fórky. Pokud vládnete angličtinou (stačí normální hovorová úroveň), baví vás atmosférické adventury, máte rádi detektivky a nevadí vám textové pojetí titulu, pak neváhejte a celou sérii vyzkoušejte. Nebudete litovat!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =


galerie

Fedora Spade Episode 4: The Last Job Fedora Spade Episode 4: The Last Job Fedora Spade Episode 4: The Last Job