recenze

El Dorado

El Dorado

Co takhle opustit rodné Španělsko a objevit zcela neznámé světy rozeseté kdesi v indickém oceánu? Území, kam lidská noha ještě nevstoupila, čeká, až někdo konečně spatří její panenské krásy. Hotová idylka, ovšem s tím rozdílem, že naše loď najela na útesy a málem nás sežrali žraloci. Bez jídla a bez vody se z nás stali praví trosečníci.
Ovšem náš duch se nedá jen tak zlomit. Vyrážíme na svůj první průzkum okolí plni napjatého očekávání. Bez jakékoli bázně vejdeme do hlubokého pralesa, domova neskutečného množství fascinujících živočichů.
Bohužel se nás ani jeden z nich nebojí a navíc hadi, štíři a jiná havěť nám hrozí svým smrtelným jedem. Musíme je tedy přelstít a dostat se ke zlatu, jež se nachází za vysokou hradbou či lagunou plnou hladových žraloků a žahavých medúz.
Sice máme svůj budoucí úlovek stále pod dohledem, avšak co je nám to platné, když se k ní nemůžeme dostat? Aby toho nebylo málo, v každém úseku se nesmíme příliš zdržet, jelikož na každý level máme pouhou minutu. Je třeba rychle zhodnotit situaci a začít jednat. Nezapomínejme, že se v džungli jistě najde pár užitečných předmětů, které nám ke zlatu dopomohou.
Hratelnost je poměrně dobrá, avšak nikdy přesně nevíme, zdali se dají použít některé propriety ležící na zemi, a tak přicházíme zbytečně o pár cenných vteřin. Možná je to účel, kdoví?
Grafika je slušná a hudba nás jistě vtáhne do děje, který ještě ozvláštní.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =


galerie

El Dorado El Dorado

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce