recenze

Dubloon

Dubloon

Nezlákalo by vás pirátské povolání, kde byste si pluli na své lodi po širém oceánu a přepadávali nic netušící námořníky a odlehčovali jim z jejich příliš těžkého nákladu? Jistě se vám tato profese brzy zalíbí, jakmile zjistíte, jak snadno se dá přijít k nezměrnému bohatství.
Vše co potřebujete, je dobrý pozorovací talent a smysl pro detaily. Poflakujete se totiž po právě ukořistěné lodi a pátráte po pokladech, jež ukrývá kdesi v podpalubí. Během napínavého zkoumání stlučených beden a starých truhlic posbíráme kromě zlatého pokladu i velmi užitečné předměty jako jsou klíče a rum, který nám dodá chybějící kuráž.

Napínavou atmosféru nabourává poměrně dosti živá melodie, která zde příliš nezapadá. Hratelnost je dobrá, s ovládáním se příliš nepotrápíme, jelikož vše zařídí jediné kliknutí myši, které nás zavede do požadované oblasti.
Prozkoumejme každičký kout a objevme zapovězená nerostná bohatství ukrytá před našimi zraky již po staletí. Možná se nám pirátské povolání zalíbí natolik, že neopustíme hru, dokud nepřepadneme a neoloupíme všechny námořníky.


stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

PavelH

PavelH | 02.08.16 v 02:35

Že by piráti z karibiku. Vyzkoušíme, uvidíme.


galerie

Dubloon Dubloon Dubloon

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce