recenze

Dread Mac Farlane 2

Dread Mac Farlane 2

Kráska Dread je zase zpátky. Po minulém dobrodružství je sice o něco zkušenější, co se týká pirátského stylu života, ale stále to není ono. Zůstávají před ní stále nové výzvy, potíže a postoje posádky které si žádají své vyjasnění. Obzvlášť, pokud jde o stále, prý, zaneprázdněného kapitána.
Zkuste se tedy na chvilku ponořit do hezky nakreslené adventury, jejíž dohrání přijde bohužel velmi brzy a také v poněkud divný okamžik. Nicméně za vyzkoušení rozhodně stojí a fanoušci této pirátky jistě neodolají.

Všechno zůstalo v podstatě při starém. Vy máte sen stát se pirátem a nikdo není ochoten pomoci s jeho realizací. Naše hrdinka to samozřejmě nehodlá vzdát. Jenže nic není zadarmo, téměř každý po vás bude něco chtít a přístup na všechna místa je podmíněn splněním nějakého toho úkolu, požadavku či absolvováním dialogu. Protože je hra poměrně krátká, nebude mít plný inventář věcí, s nimiž byste si nevěděli rady. Naopak, s nasbíranými předměty v krátké době docílíte otevření dveří nebo získání rumu. Grafika je stejně komiksová a barevná a je radost na ni pohledět. Původně byla jediným dostupným jazykem francouzština. Naštěstí tento soubor již obsahuje i jazyk anglický, což je jistě výhoda.

Jak již bylo řečeno, je toto dobrodružství nedlouhé a není ani logicky ukončené. Když se s těmito fakty smíříte a zatlačíte slzu, můžete tuto gamesku považovat za jakési rozšiřující dobrodružství, které i tak dokáže nabídnout solidní zábavu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

MarieH

MarieH | 26.07.16 v 09:16

Krásná hra.

hypnotyzer

hypnotyzer | 20.02.15 v 08:07

pirátské hry jsou většinou vždy fajn


galerie

Dread Mac Farlane 2 Dread Mac Farlane 2 Dread Mac Farlane 2 Dread Mac Farlane 2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce