recenze

Death Wore Endless Feathers (disk 1)

Death Wore Endless Feathers (disk 1)

V tomto malém panoptiku o třech členech se především hrají gamesky, hackují systémy, prohlížejí internetové on-line hry a hlavně jí. A kdopak bude vyslán pro něco k snědku do podivného světa virtuální reality a zapeklitých hádanek? Vy přece. Podobně to chodí i v tom našem panoptiku…tedy redakci.
Máme tu další kreslenou adventuru a všichni fandové zas mohou zapojit své mozkové závity.

Sehnat potravu je teď váš hlavní problém, i když by to mělo být spíše vaše oblečení. Lov zbraní se nekoná, a tak budete muset řešit sérii puzzlů, které vyžadují ten správný předmět, určitou informaci a pečlivé prozkoumání okolí. To není nic zvláštního v porovnání s ostatními adventurami. Je to takový ten základ, který nikdy nechybí. Stejně tak nepřijdete ani o „zákysová“ místečka, ale to už sem zkrátka patří. Co mě mile překvapilo, byl kurzor myši. Ten se automaticky změní na akci,která je s daným objektem možná. Pravou packou lze všechno bez rozdílu zkoumat. Sympatická je rovněž situace, kdy se v rámci hry skutečně můžete připojit do on-line hry s vaším hrdinou. Tamní obrazy jsou místy i vtipné.

Grafika je pěkná, kreslená, přesto jednoduššího rázu. Kdo má ale adventury rád, nemá nač čekat.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 10.02.17 v 15:55

tak že bych to zkusila


galerie

Death Wore Endless Feathers (disk 1) Death Wore Endless Feathers (disk 1) Death Wore Endless Feathers (disk 1) Death Wore Endless Feathers (disk 1)