recenze

Danny Dread is On Call

Danny Dread is On Call

Když potřebujete mentolku, je tu Danny Dread. Když do vás udeří blesk, je to v pohodě, protože jste Danny Dread. Takže když šílený doktor potřebuje nějaké ty pokusné králíky na realizaci svého plánu, koho zavolá? Vás jakožto Dannyho, neboť je to váš šéf.
Nejenom, že den flákání, odpočinku a návštěvy přítelkyně je v tahu, ale navíc náš hrdina bude muset přemýšlet a řešit nejednu zapeklitou hádanku.

Další adventura, se všemi typy klišé, které jsme v tomto žánru kdy mohli zaznamenat. Floutek Danny se chtě nechtě zapojí do experimentu svého nadřízeného, profesora s velkou hlavou, který ho zaměstnává. Rozhodně z toho není nadšen a zádrhely, které musí vyřešit, ho také nepotěší. Vydává se tedy prozkoumat okolí. Sebere pár předmětů, něco vyžebrá, prohodí pár sympatických slov se stejně vyhlížejícími postavami a zapálí si cigáro, když ho chvilku necháte stát na místě. K vyřešení hádanek musíte samozřejmě použít předměty z inventáře, popřípadě být dostatečné rychlí.

Klasická adventura se vším, co k ní patří, včetně humorné stránky. Grafika mi připomíná léta minulá, přesto z doby, kdy vycházely jedny z nejlepších kousků v žánru.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =


galerie

Danny Dread is On Call Danny Dread is On Call Danny Dread is On Call

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce