recenze

Cube the Game

Cube the Game

Dlouho, dlouho jsem čekal, kdy vyjde nějaká solidní hra na téma filmu Cube a dočkal jsem se.
Ti, kdo neznají film a tedy i základní info o co jde, rád vysvětlím. Ve filmu se setkává skupina lidí, kteří se neznají, v místnosti či místnostech ve tvaru kostky. Každá místnost má 6 východů a tedy i vstupů do stejně tvarovaných místností, akorát občas jinak barevných. No zní to jako napínavá idylka, ale jelikož se tu a tam vyskytují smrtelné pastičky, začíná tuhý boj o přežití. Aby nešlo čistě o náhodu, kde je bezpečno a kde ne, každá místnost má číslo a ta něco znamenají a na to co znamenají, či jestli je použit nějaký vzorec… na to musí přijít skupinka přeživších. A tohle stejné vás čeká v této neskutečně napínavé hře. Cestu vám ještě zpříjemní tajemný hlas a tu a tam výkřiky, kdy opravdu tuhle krev v žilách.

Hra může být trošku náročná a já sám se přiznám, že jsem východ nenašel. Důležité je také si na začátku přečíst sekci Help, abyste se naučili kde je inventář apod. Hodně zdaru a pamatujte, hrajte to v noci ve tmě :).


stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

DVDVD | 14.08.10 v 22:47

Nevím jestli se tato hra dá dohrát. Po spoustě sekvencí a pobíhaní pořád (past me zabila jen jednou) začla obrazovka blikat červeně. Vím jak se vyhnout pastem, ale místnost 309 (nevím přesně jak ho použít), která je most jsem nenašel. Po delší době si hrdina prostřelil hlavu a byli titulky ... možná ta hra tak má končit. Holčičku jsem nenašel a nebylo to jako umřít při pasti ... prostě titulky a konec. Hra je napínavá, když ji hraji teď v noci a pořád jde dát load (i když má nějak error), ale nevím jestli ji ještě budu hrát. Jsem velký fanda filmu, ale tady jsem se na pasti moc nekoukl. Je to sice starší a efekty nejsou takove, ale ty zvuky jsou opravdu dobré. Určite stojí za vyzkoušení. :-) Jo a kdyby někdo věděl jak to má dopadnout nebo co udělat, tak se ozvěte nebo tak ...


galerie

Cube the Game Cube the Game Cube the Game Cube the Game