recenze

CrossWorlds - The Flying City

CrossWorlds - The Flying City

Zatoulejte se na chvíli do podivuhodného světa, kam pronikne jenom málokdo a pomozte hlavní hrdince zachránit otce. Hledejte předměty, používejte je a skládejte tak dohromady jeden rozsáhlý příběh, který vás rozhodně nenechá ani na chvíli vydechnout.
Hra je postavena na nacházení předmětů podle seznamu anglických slůvek. Hlavní hrdinka bude procházet nejrůznějšími prostorami, otevírat šuplíky, zásuvky, nacházet tajné safy nebo si dokonce bude hrát s elektřinou. To vše jenom proto, aby pomohla svému otci. Příběh je zbytečné hráči prozrazovat, jistě si jej rád vychutná sám. Důležité však je vědět, že během hledání předmětů podle seznamu máte k dispozici nápovědu. Jakmile ji použijete, sama se po určitém časovém intervalu doplní a je použitelná znova. Kurzor myši se sám mění v závislosti na tom, co se dá s dotyčným předmětem dělat. Například pokud procházíte domem, objeví se ručička, když ukážete na kliku, oko, pokud ukážete na obraz atd. Občas bude zapotřebí si zapamatovat důležité indicie. I na to autoři mysleli a vybavili hlavní hrdinku přístrojem, do něhož jsou hlavní informace zapsány. To se bude hodit zejména při objevení kódu k safu apod. Nutno podotknout, že hra je velmi náročná na zrak, obzvláště se pak hráč zapotí při zapojování elektrických kabelů. Z praxe mohu potvrdit, že ani v reálu to není tak složitá záležitost :).

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 13.09.16 v 19:03

tak hra na logiku


galerie

CrossWorlds - The Flying City CrossWorlds - The Flying City CrossWorlds - The Flying City CrossWorlds - The Flying City CrossWorlds - The Flying City