recenze

Cosmos Quest I: To Find a Sun

Cosmos Quest I: To Find a Sun

Co takhle dát si další adventuru? Ano, další libový kousek pro naše čtenáře. Tentokrát osloví především zajímavým příběhem a velkou náročností. Tuto vesmírnou story tak dohrají jen ti nejlepší…
Adventur stvořených AGS scénou máme na Freegame.cz již slušnou řádku. Hráči tak mají z čeho vybírat. Cosmos Quest 1 to Find a Sun ocení převážně fanoušci různých meziplanetárních dobrodružství kdesi v dalekých galaxiích. Ocitáte se v kůži nebohého chlapíka, jenž musel nouzově přistát na neznámé planetě. Vaším úkolem je opravit svůj koráb, na což se nabalí spousta zajímavých eskapád a dobrodružství. Asi tušíte, že dokončit tento titul nebude nic jednoduchého.

Ovládání hry je v pořádku, složité je ale hledání předmětů, které použít. Nepotěší také nulová nápověda, kudy lze opustit aktuální obrazovku. Pokud se s hlavním hrdinou sžijete, jistě vás hra chytne a pobaví a přetrpíte i tyto těžkosti. Dobrý dojem totiž zanechává audiovizuální zpracování, třeba hudba se k nějaké neznámé planetě vyloženě hodí. Cosmos Quest je tak víceméně povedený titul, jehož kvalitu možná lehce sráží jen vyšší náročnost, která asi nesedne každému. Jestli vás ale pohltí, nezbývá než se ponořit do příběhu a těšit se na připravované pokračování!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

ilia | 12.05.08 v 11:34

Marek,

please write an article for Cosmos Quest II. Thank you.

kinanev | 12.05.08 v 11:33

Cosmos Quest II is finally released. Download the game for free from http://www.cosmos-quest.com

Marian | 03.10.07 v 10:28

Yes, yes!!! :-)

Lion | 03.10.07 v 10:03

Good Old Adventure !!!!! Like Space Quest!


galerie

Cosmos Quest I: To Find a Sun Cosmos Quest I: To Find a Sun Cosmos Quest I: To Find a Sun

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce