recenze

Complete Chaos

Complete Chaos

Přesně před rokem se povedlo jedné obávané teroristické organizaci ovládnout celou planetu a uvrhnout lidstvo do naprostého chaosu. Obyvatelé Země jen tak zbůhdarma bloumají poloprázdnými ulicemi a o nic se nezajímají. Naštěstí se teroristům nepodařilo všechny ovládnout. Někteří zůstali věrní starému pořádku a nyní se vydávají do nelítostného boje. Dokáže se malá skupinka rebelů, v čele s odvážným Erikem, postavit vykořisťovatelům a navrátit Zemi svobodu?
Complete Chaos je klasická arkádka, kde se v podobě Erika vydáváme na pomoc zuboženým obyvatelům zpustošeného velkoměsta, kteří již dávno ztratili pojem o čase a prostoru.

Záleží pouze na našem úsudku, zda-li dokážeme správně utřídit informace, jež získáme od zmatených spoluobčanů.

Pátráme tedy na ulicích, ale i v kancelářích a bytech. Nesmí nám uniknout žádná podstatná informace, jež by nás zavedla ke kápovi teroristické organizace. Během jednotlivých rozhovorů skládáme střípky hrůzné skutečnosti.

Někteří dotazovaní ovšem také chtějí slyšet náš názor. V takovém případě musíme postupovat nanejvýš opatrně, aby zasvěcení nepojali žádné podezření.

Erik se pohybuje intuitivně pomocí směrových šipek klávesnice a dveře otevírá stisknutím mezerníku. Žádné větší výkony se v tomhle směru od nás neočekávají.

V průběhu pátrání po vůdci teroristů se můžeme zaposlouchat do tajemné hudby, která dotváří napínavou atmosféru, jež je obestřená mnoha tajemstvími.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =


galerie

Complete Chaos Complete Chaos Complete Chaos Complete Chaos Complete Chaos