recenze

Cold Meat

Cold Meat

Ve městě dnes otevřeli nové rychlé občerstvení. Vedlejším efektem je ovšem probuzení skupinky keltských bohů, kteří by zase rádi ulehli do svých hrobek plných hladových červíčků. Kdo tedy těmto zombíkoidním bohům pomůže? Dokud tu totiž budou, žádné menu se zde podávat nebude.
Kreslená adventura, ve které se nenažraný občan vydává obhlédnou nové stravovací zařízení. Čeká ho však nemilé uvítání.

Začínáte na ulici před vchodem do objektu, ale už zde musíte pečlivě prohlédnou celou obrazovku a vaše kapsy se začnou plnit nejedním předmětem. Ale co s nimi? Takto nalezené věci musíte používat na věci jiné, čímž je zkombinujete, nebo je dejte jiným postavám. Ty vám za té poskytnou potřebnou informaci nebo předmět jiný. Základní povídání však nestojí nic. Stačí jen kliknout na vybranou „oběť“ komunikace. Tedy, kliknout úplně nestačí. To byste jenom chodili sem a tam. Když ale podržíte o něco déle levou packu myši, objeví se vám všechny klasické adventurní akce na našem hrdinovi. Ruka, ústa, oči snad dobře představují konkrétní činnosti. Do inventáře se pak snadno dostanete packou pravou.

No a to je tak všechno, co by vás na úvod mělo zajímat. Hádanky již musíte vyřešit sami. Primárně hra není v angličtině, takže si nezapomeňte v setupu nastavit anglický překlad.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =


galerie

Cold Meat Cold Meat Cold Meat

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce