recenze

Christmas Quest 3: Santa's Little Help Desk

Christmas Quest 3: Santa's Little Help Desk

Přečkat vánoční svátky bez počítače? Nemyslitelné! Tedy alespoň pro jednoho klučinu, který se s ním natrápil už dost. Tentokrát se ovšem dal dohromady s jedním skřítkem a doufá, že už konečně zjistí příčinu jeho nesnází s počítačem. Ve třetím pokračování bude hrát hlavní roli právě onen zmíněný elf.
Nebude to žádná procházka růžovým sadem, ale pěkně zaneřáděným vnitřkem jednoho computeru.

Jakožto malého skřítečka v křiklavě zeleném oblečku se od vás chce, abyste nějakým šetrným způsobem dali do pořádku nefungující přístroj. Problémem je nejspíše software, a tak se po několika minutách rozhovorů a nasbírání mnoha předmětů přemístíte přímo do středu disketové jednotky nebo pevného disku. Tam je vskutku boží dopuštění a vaše mozkové závity budou v jednom ohni myšlenek. Váš kamarád vám bude nápomocen, ale spíše jen tak, aby se neřeklo. Hra má jednoduché ovládání, kdy pouze klikáte na předměty. Žádné rozlišování na jednotlivé akce, jak jsme povětšinou zvyklí. To, co může působit trošku nudným dojmem, jsou zdlouhavé rozhovory. Jsou sice vtipné, ale čeho je moc, toho je příliš.

Ti, kteří hráli předchozí dva díly, by neměli vynechat ani tento. Celkově se jedná o přijatelnou hru, ale je nutné vzít v potaz větší množství absolvovaných rozhovorů. To nemusí být pro všechny přijatelné, zvláště ne pro ty, jež nemluví dobře anglicky.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 13.07.16 v 15:07

zní to zajímavě

tereza | 16.02.08 v 13:16

jak si tu hru mam ulozit??


galerie

Christmas Quest 3: Santa's Little Help Desk Christmas Quest 3: Santa's Little Help Desk Christmas Quest 3: Santa's Little Help Desk