recenze

Cayanne Pepper

Cayanne Pepper

Máte rádi žánr adventur? Hry založené na pečlivém průzkumu, vtipných dialozích a humoru vůbec a neustálém tahání většího počtu (mnohdy zbytečných) předmětů, s nimiž můžete dělat co chcete, ale jen jedna možnost je ta správná, mají i dnes své kouzlo. A mít pevné nervy taky někdy neuškodí.
Tentokrát na vás čeká případ křivě obviněného člověka, který je stíhán za vraždu své přítelkyně. Jeho alibi jsou lehká děva a řidič limuzíny. Pokud je dokážete najít, máte částečně vyhráno. Jak už to tak ve světě, ke vládne korupce, peníze a moc, vše se znenadání komplikuje…

Ovládáte dívku lepých tvarů, která se díky své proříznuté puse dostane na lecjaká místa a získá mnoho důležitých informací. Je tedy jasné, že velkou úlohu při vašem pátrání sehrají rozhovory s ostatními postavami. Někteří vaši známí jsou k dispozici neustále a spoustu dalších svědků při návštěvě nových lokací zase potkáte. Vše je přehledně zobrazeno mimo hlavní hrací plochu a o novém místě nebo předmětu v inventáři jste upozorněni blikáním příslušného políčka. Taktéž předměty, které naleznete různě pohozené, vás posunou ve vašem vyšetřování dále, ale budete muset použít něco málo rozumu a bezpodmínečně i trpělivosti při zkoušení jednotlivých variant, neboť ne všechno je na první pohled zřejmé.

Teď již není nač čekat. Pěkná grafika a kvalitní příběh jen podtrhují fakt, abyste si tuto adventuru stáhli.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =


galerie

Cayanne Pepper Cayanne Pepper Cayanne Pepper Cayanne Pepper

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce