recenze

Bovine By-product

Bovine By-product

Zápletky adventur bývají vskutku rozmanité. Jednou jste ten nejchytřejší detektiv na světe vyšetřující vraždu, jindy zas nepozorný kousek sýra, který je sežraný krávou. To není nějaká hloupá metafora, to je v případě dnešní hry prostě fakt.
Těžko říci, který ze čtyř žaludků přežvýkavce měl chuť na kousek sýra. Náš sýr se však nevzdává a aktivně se snaží najít cestu ven.

V této kratší adventuře se podíváte do útrob zažívajícího kravského systému. Jakožto sýrový trojúhelníček se pokusíte překonat střevovité nástrahy, žaludeční šťávy a slizovité hleny, které vám stojí v cestě. Prostředí vypadá vcelku věruhodně a protože mnozí z nás trávicí systém dobytka stejně neznají, nemůžeme si v tomto ohledu moc stěžovat. V tomto typu her se specializujete zejména na sbírání předmětů, které se hodí na přesně dané místo „ někde o kousek dál“. Objekty nejsou označovány popiskem, ale není to překážka k nedokončení hry. Už samotná zápletka je veselejšího rázu a v průběhu hraní se ho nezbavíte. Hádanky nejsou těžké a brzy se dočkáte předpokládaného vyústění cesty žaludkem.

Hra sází především na humor, zábavu a originalitu. Pokud si tedy chcete na pár chvil odpočnout a usmát se nad hrou jako celkem, máte možnost. Pokud ale toužíte po nějaké složitější adventuře, sáhněte v našem archivu raději jinam :-).

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 17.02.17 v 17:08

kdysi jsem hrála podobnou hru v češtině


galerie

Bovine By-product Bovine By-product Bovine By-product

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce