recenze

Ben Jordan Case 7: The Cardinal Sins

Ben Jordan Case 7: The Cardinal Sins

Známý detektiv na volné noze se opět vrhá do vyšetřování zapeklitého případu. Tentokrát se spolu s jeho kamarády podíváme do Říma. Kdo stojí za případem vraždy vysoce postaveného italského duchovního?
Po návratu z řeckého dobrodružství se specialista na paranormální jevy – Ben Jordan rozhodl strávit vánoční svátky u své rodiny. Místo pohodové sváteční nálady ale musel vyslechnout kritiku svého života. Ben naštvaně odchází do svého pokoje, kde znenadání vyslechne podivuhodný telefonát. Vydává se tak za tajemným hlasem do Říma, kde se ujímá vyšetřování dalšího zapeklitého případu – vraždy významného opata. Mají v ní prsty nadpřirozené síly? Sedmý případ znovu navozuje napínavou atmosféru známou již z předchozích dobrodružství populárního hrdiny.

Příběh je opět na velmi vysoké úrovni, stejně jako zpracování. Spousta graficky vyvedených lokací, na nichž se autoři vyřádili, rozradostní srdce každého milovníka adventur. Dalším významným plusem je skvělý anglický dabing, který na freewarové scéně rozhodně není pravidlem. Chyby se na tomto kousku skutečně hledají velmi těžko. Vyvážená obtížnost, skvělé dialogy, příjemná hudba. Prakticky není co kritizovat. Ben Jordan Case 7: The Cardinal Sins je současná adventurní špička. Překoná ji osmý díl?

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =


galerie

Ben Jordan Case 7: The Cardinal Sins Ben Jordan Case 7: The Cardinal Sins Ben Jordan Case 7: The Cardinal Sins

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce