recenze

Barren

Barren

Takový návrat domů si hrdina dnešní adventury nejspíš nepředstavoval. Divní nemrtví lidé, ponurá zákoutí a hřbitov, který je evidentně místní pamětihodností číslo jedna. Ať už se tu stalo cokoli, je jen na vás a vašem pátracím umu, abyste zjistili příčiny tamní situace.
Úděl to však nemáte lehký, to nakonec zjistíte zanedlouho sami. A rozhodně to nebude nikterak bleskový případ. Tím je ale tento herní žánr známý.

Z pohledu třetí osoby budete navštěvovat všechny přístupné lokace, v nichž se nacházejí jak důležité informace, tak předměty, které můžete sebrat. Vše, co se můžete dozvědět, vám poskytnout další osoby, byť ne zcela nadšené vaší vlezlostí a ne zcela živé. Je dobré při prohledávání mít nic nevynechat a všechno do posledního smítka prozkoumat. Ani to vám však nezaručí hladký průběh bez nějakého zaváhání, neboť jednotlivé objekty nejsou označeny popiskem, a tak se snadno stane, že něco přehlédnete.

Obtížné hádanky a nevyjasněné otázky jsou doplněné temnou a depresivní atmosférou, která hře dává ten správný strašidelný nádech.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =


galerie

Barren Barren Barren

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce